Hopp ^ hopp ^
Postat:2009-02-15 Klockan:21:03:53

Idag har jag kollat slutet på en film som vi började kolla på sent igår natt. Jag brukar nästan alltid pressa mig för att se slutet på filmerna men när klockan var tre gav jag upp. Trots detta så har det varit en riktig filmhelg. Vi är inne på filmer som handlar om vampyrer, satan, gud & så. Senaste filmen heter The Ninth gate, i den medverkar bl.a Lena Olin & Johnny Depp.
Men jag har hunnit med att titta på hopptävling i rävhagen den här helgen också, tyvärr gick det inte så bra för Louise. Hon fick ett nerslag på hinder i grundomgången Lätt A, tror jag att det var, hindren var 1,25 höga. Eftersom jag inte kan få nog av hästhoppning så slog jag på tv:n & tittade på världskuppen vid 17 idag. Sedan råkade jag av misstag se att Sverige vunnit damernas skidskytte & att de i herrarnas skidskytte åkt fel så att guldet blev brons för att sedan bli guld igen men den här gången var inte Sverige i fokus utan den som drabbats mest verkar vara Ryssland. Och norske Ole Einar, han kan åter le åt segern... Är det verkligen rätt av tävlingsledningen att inte följa regelboken?

I morgon bitti kommer Harriet, Louise & P-A & hämtar mig & Wille. Vi ska skjutsa dem till flyget & efter det så bär det iväg för lite lantliv, som jag tidigare nämnt. Spännande!
Igår kväll gick jag med Wilhelm på promenad efter melodifestivalen, vi skulle hämta bilen på Länna, där pappa C var på spel/grabb kväll. Vi gick in en stund & pratade med grabbarna. De är himla trevliga C´s kompisar, Bent & Jonas. Fösta gången jag träffade Jonas hade han inte fyllt 18 ännu, men han har växt på sig en hel del sedan dess.
Eftersom andra blir äldre så är det väl så att jag också blir det, även om jag fortfarande tror att jag är 18 ibland. Men kanske är det såna tankar som gör en ung!? En del människor verkar i alla fall vara expert på att flytta fram sitt "bäst före" datum. Jag menar sådana som P-A, han fyller 70 år i år men han ser ut att vara 50! Och han sa att han känner sig inte äldre än 50 heller. Så om jag riktigt mycket känner mig som 20, så kanske jag kan stanna där ett tag till & på så sätt fördröja åldrandet!? Haha! Nu låter det som om jag har en ålderskris eller nått men så är det faktiskt inte. Jag har liksom inte tid att bry mig om såna saker. Jag tycker till & med att det är lite mysigt att åldras i dagsläget. Idag t.ex. såg jag en dam som hade lika vitt hår som snön. Var då tvungen att kolla till 2 ggr så att det inte var någon som sönder blonderat sitt hår men då ser jag att det är en liten dam med page & lugg i vitaste vitt hår & det var så vackert. Då tänkte jag att om jag får vitt hår när jag blir gammal då ska jag ha en sån där fräck frisyr, för oj så fint det var!


nina

jag håller med dej, det är jättefint med vitt hår å med lugg när man passerat 50. ska jag med ha.

kram



PUBLICERAT: 2009-02-15, 21:24:13 | URL: http://torrbollen.blogg.se.
malena

Visst är det fint med vitt hår min farmor hade det vitt som snö hoppas jag med får det om mitt skall ändras.



Hoppas ni kommer förbi nu när ni skall leva lantliv!!



PUBLICERAT: 2009-02-15, 22:20:57 | URL: http://vimsigmamma.blogg.se/
malena

Blev nog fel men visst är vitt hår fint mmin farmor hade vitt som snö.



Hoppas man får besök av er nu då när ni blir lantisar.



PUBLICERAT: 2009-02-15, 22:25:07 | URL: http://vimsigmamma.blogg.se/
Julia

Tack för alla fina kommentarer/ MejaKiZnic =)



PUBLICERAT: 2009-02-15, 23:05:51 | URL: http://mammakiznic.blogg.se/
Korvmedbröd (carolina)

Men Åh, kikar in i din blogg. Vad roligt att Ni också har en. Tycker också att det är lite halvjobbigt när man kommer på att man blivit ett par år äldre. Som i somras när jag gick och klippt mig. Alla frisörer har ALLTID varit äldre än mig. Jag som skulle gå därifrån, som en ung, fräsch och gravid mamma hade mungiporna hängades nere bland tårna. Jag kände mig hur gammal som helst. Den där frisören var ju typ .. 18?



Men vitt hår är fint. Jag lovar att jag INTE ska permanenta håret och klippa kort bara för jag blir en äldre dam. Lovar, lovar, lovar!



Ha det gott!



PUBLICERAT: 2009-02-15, 23:32:46 | URL: http://carolinazenkert.blogspot.com
Julia

Vad roligt du skriver =)



Ps. Du har blivit utmanad!



PUBLICERAT: 2009-02-16, 00:25:56 | URL: http://mammakiznic.blogg.se/
Maria

Hej min lilla gumma! Vill bara påminna dig om att fast tiden går och vi inte hörs så ofta som vi borde så är du alltid min allra bästa vän! Glöm inte det ;-) och du kommer att vara skit snygg i ditt vita hår och dina fina "skrattskrynklor" men det kommer "tyvärr" dröja länge länge till den dagen! Pussar och kramar till er alla tre


Linda

Håller helt och fullt med dig, vitt hår på old ladies är jättefint!! Dom blir så gulliga då!



Det återstår väl bara att se vad man själv hamnar i för kategori....grått eller vitt ;-)



PUBLICERAT: 2009-02-17, 23:32:29 | URL: http://lan.blogg.se/
LeeLoo

Tack för alla kommnetarer, ni är så söta. Hinner inte med att kommentera er alla då "mitt liv på landet" stjäl all tid. Men "I will be back!" Hihi!



PUBLICERAT: 2009-02-19, 15:33:59 | URL: http://leelooos.blogg.se/
helle

håller med dig jag blir inte en dag äldre än 25.. sitter fast på den åldern.

hoppas allt är bra med er.

kram



PUBLICERAT: 2009-02-23, 23:02:47 | URL: http://www.metrobloggen.se/helle

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: