Up and away
Postat:2009-01-15 Klockan:19:57:31

Startar min blogg lite hastigt & lustigt idag samtidigt som jag inviger min nya bärbara dator med en fot på babysittern, en hand på tangentbordet, en kaffekopp & waffers samtidigt som tvn surrar & Wilhelm ljuder ljuvligt sin lilla kvällsandakt. Fingrarna rör sig ovant på tangentbordet & ryggen värker, då LAN-kabeln inte räcker till soffan. *Suck*
Har i alla fall haft en strålande dag hos Nina, som började vid tio-tiden & klockan var typ halv fyra innan jag & min lilla Willekille rullade hem. Innan jag skaffade min nuvarande bloggadress har jag övat på både familjeliv & freewebs, så jag vill ju kalla mig erfaren men utan rutin. Rutiner är väl inte min starka sida & det som sker konturnerligt i mitt liv är väl de vardagliga nödvändiga. Jag & sambon hade en liten pratstund om rutiner idag & han frågade mig vad min styrka är, alltså min starka sida & inte någon egenskap bara, som jag först relaterade till.. Hm, jag kom inte på en enda sak. Som tur var hade han en sak att tillägga på min tomma lista. Vad är din styrka?
Ibland kommer det upp så knäppa saker i mitt huvud som t.ex.
Är det inte egoistiskt att blogga? 
Beror väl på vad man stjäl tiden ifrån, eller ska bloggandet kanske jämnföras med författarskap eller en dagbok. Men det är ju ganska töntigt om man sitter & förskönar sitt liv eller kryddar på sitt sexliv. Eller är jag töntigt som hellre undanhåller vem jag egentligen är, mitt sanna jag. Att undanhålla saker bara för att inte sticka ut........
En sak är säker, jag är förvirrad.
Kanske kan jag hitta mig själv igen tack vare mitt skrivande i bloggen, den som lever får se. Jag börjar i alla fall bli rädd för att en kommande demens börjar att påverka mig. Help me god, eller vem du/det nu är som kan.. Halleluleja!

Ville & Wilhelm i Ninas hall innan promenaden

och Ninas Ville



Malena

Kul med en blogg till att läsa!!!



PUBLICERAT: 2009-01-15, 21:28:38 | URL: http://vimsigmamma.blogg.se/
nina

tevligt skrivet.



man kan fundera mkt kring det där med att blogga. å ja, jag har nog kännt mig egoistisk och lite plågad av jantelagen i samband med att jag startade min blogg. men bara tll en början. nu tänker jag att -det är ett skönt sätt att samla/reflektera över sina tankar -bra att skriva dagbok å kunna gå tillbaka å se t.ex. villes framsteg -att internet är så jävla stort så dem som inte vill läsa min sida behöver inte.



jag är idag en stolt bloggare.



tack för idag.



gonatt



PUBLICERAT: 2009-01-15, 23:17:03 | URL: http://torrbollen.blogg.se.
catti

jag har läst din blogg på familjeliv ibland, men ska var mer regelbunden här.

man kan fundera mycket på detta med att blogga.

kul att träffa er igår

kram



PUBLICERAT: 2009-01-16, 16:00:08 | URL: http://catti.blogg.se/
Linda

Bra skrivet Lee!

Håller med dig om dina tankar om bloggande.

Men jag ser det som att den som är intresserad av mig och mitt liv lätt kan läsa ikapp och se vad som hänt den senaste tiden.

Att få ta del av mina tankar och kanske känna igen sig...eller inte.

Och det är en bra fråga om man är för utelämnande eller om man bara är rädd för att sticka ut...Himla intressant tanke måste jag säga!



Men som Nina skrev, internet är stort. Jag tvingar ingen till att läsa min blogg. Det är heeelt frivilligt :-)



Ojoj, nu svävade jag ut som vanligt.

Godnatt på dig!



PUBLICERAT: 2009-01-18, 00:44:57 | URL: http://lan.blogg.se/
astrid

Jag tycker nog framförallt att det är kul att blogga och att bara skriva om ingenting.. Även om inte så många läser den så är det som sagt kul att bara ta det lugnt och sitta och skriva lite..



PUBLICERAT: 2009-01-27, 20:09:06 | URL: http://www.nogg.se/nova08
astrid

Jag tycker nog framförallt att det är kul att blogga och att bara skriva om ingenting.. Även om inte så många läser den så är det som sagt kul att bara ta det lugnt och sitta och skriva lite..



PUBLICERAT: 2009-01-27, 20:10:19 | URL: http://www.nogg.se/nova08
astrid

oj. nu råkade jag posta den två gånger.. sorry



PUBLICERAT: 2009-01-27, 20:10:58 | URL: http://www.nogg.se/nova08

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: