vi i webcam
Postat:2010-03-30 Klockan:11:30:39





vill du också vara med och tävla?
Postat:2010-03-30 Klockan:10:32:35

jag tävlar om apotekets produkter
ninas blogg

18-månaders
Postat:2010-03-29 Klockan:21:27:20

Idag var vi på BVC på 18-månaders kontroll med Wilhelm.
Han ville INTE peka på magen eller peka på någonting annat.
Han hade inte så stor lust att peka på det vi ville att han skulle peka på.
Men då vi kom in i rummet pekade han spontant på en tavla på en apa, och då sa han apa.
Han ritade med penna & så mycket mer var det inte.
Men jag fick berätta för doktorn & BVC-tanten hur mycket han kan, egentligen.
Wilhelm väger nu hela 14,8 kg & är 88,8 cm lång! En stor kille!
Sedan kom vi till det tråkiga. Sprutan! Usch, det var inte alls populärt.
Han grät jätte mycket & det var inte så lätt att trösta idag.
Det tog lång tid innan han slutade gråta och han sa aj flera gånger senare.
Då han fick se plåstret på benet då vi kom hem ville han nästan börja gråta igen & sa Aj, Aj.


Oscar fick också en mätning & vägning idag.
Han är nu 5 veckor, väger 4885g & är 58,2 lång!

Jag kan skratta!


Jag tänker. Alltså finns jag!

Hurra för Nina!
Postat:2010-03-29 Klockan:20:47:59

Tycker ni som jag!?
Att bloggen blivit mycket tjusig!
Hurra för Nina hela dan!
Tack snälla Nina!




Kolla in hennes blogg
här  ----------------->   http://ninaruthstrom.blogg.se/

Näsfrida?
Postat:2010-03-24 Klockan:20:58:55

Idag, imorse stod Wilhelm i spjälsängen & tyckte som vanligt att mamma skulle kliva upp. "Mamma kom" sa han plötsligt. "Vill du att mamma ska komma" svarade jag. Då sträckte han ut armarna & sa "komma, komma, komma" så söt! Då var det ju bara till att kliva upp, vem kan ligga kvar då!?
På förmiddagen hade jag en arbetskompis här på en fika. Wilhelm verkar tro att han ska få en present av alla som kommer och hälsar på oss. Jag såg hur han sken upp då han fick se hennes kasse & vilken tur han hade, han fick såpbubblor! Så idag har vi bubblat järnet. Oscar fick en lillebror body & söta tossor till. Mamma (jag) fick också en present; badsalt & skrubbhandske. Då "C" kom hem från jobbet utbrister han "åh vad mysigt, ska du skrubba mig någon dag". Hm, morr det är ju MIN present, tänkte jag. Är det någon som ska skrubbas så är det väl jag!? Haha! Denna småbarnstid, då kan man verkligen längta efter att bli omhändertagen. Jag längtar efter en klippning, fotvård, massage eller dyligt. Men vem gör inte det? Sånt är ju bara så gött!
Det blir nog en klippning ganska snart i alla fall, får längta tills dess...
Oscar är bättre MEN natten var hemsk, han blir så tät att han har svårt att äta på nätterna & då skriker han. Vi har inte köpt ny koksaltslösning utan kör bara med Neseril näsdroppar vilket INTE är att rekommendera. Imorgon skall koksaltslösning & ev. en sk. näsfrida inhandlas.
Men jag har en fråga. Är "näsfridan" bra?

Ikväll har jag kört lite poweryoga här hemma i vardagsrummet, har ett 20-minuterspogram som jag har börjat köra lite grann. Är grymt sugen på att börja träna.
Läste att imorgon är det våffeldagen! Våfflor är så gott, jag tänkte att jag ska göra smeten själv & inte köpa färdiga påsar.. Gu, vad gott det ska bli!

Traktor
Postat:2010-03-23 Klockan:09:38:55

Idag sa Wilhelm traktor!


Titta håret! Så ljuvligt!
"bedhead"


Nyvaken pluttis!


Killen med kläderna


Oscar verkar vara på bättringsvägen, inget kräk sedan i förrgår. Håll tummarna!

Baciller
Postat:2010-03-21 Klockan:14:24:42

Fredag natt var ok men igår kräktes Oscar upp slem 2 ggr & 2 ggr inatt. Han är dock mycket piggare nu & han har fått mer styrka i sin "röst". Men nu känner jag mig ganska så medtagen själv, har nog fått lite förkylningsbaciller från småkillarna.
Wille har börjat imponerna med 2-ords meningar! Det första han sa var "oh yeah!" men nu kan han även säga nej pappa, hej pappa, hej mamma. Nya ord haglar in varje vecka. Han härmar & ibland kommer det bara nya ord hux flux. Han kan också säga Elsa & Agnes (Acknäs, låter det mer som..) det är namnen på stor kusinerna från Sundsvall som kommer & hälsar på oss i påsk. Wilhelm är så duktig, jag är så imponerad. Han är en riktig buskille också, idag har han hoppat, skrikit & sprungit omkring här inne. Helt vild & galen av bus.

Killarnas farmor kom med lite presenter igår, Wille fick en bok om Bockarna bruse & Oscar fick en ny "outfit"
Look at this!

Vårbrallor & Kisströja!


Rock n roll all night!


Wille boy!


Plutten har fått rs-virus
Postat:2010-03-19 Klockan:11:11:37

Min lilla plutt har  fått rs-virus.
Vi åkte in till sjukhuset igår eftermiddag då han inte ville äta & blev slö. Behövde inte bli inlagda då han piggnade till efter en massa snor hade lossnat med hjälp av koksaltslösning. Det känns skönt att vi åkte in & att han blev ordentligt undersökt. Bara jag lyckas hålla snoret i trim så han kan äta & att han inte blir sämre så kan han vårdas i hemmet. Han har ammat en del men har problem med andningen & när han får en hostattack efter han ätit så kräks han ner hela mig och sig själv med en fontän. Vi har knappt sovit något inatt då plutten hostat, snorat & gnällt. Jag har varit uppe med honom flera gånger under natten. Var helt förstörd igår innan vi åkte till sjukhuset, blev så j-la orolig. Fy, vad jag grät.
Känns bättre idag & efter vi fick åka in..
Men skit. Det är så jobbigt när såna här små pluttar bli dåliga.

Min sjuka kille
i fina kläder, tänk att han kan ha stl:62 redan
hoppas att han blir frisk snart

Bulla!
Postat:2010-03-16 Klockan:14:52:39

Wille har varit krasslig sedan i onsdags & jag har låtit han vara hemma från dagis sedan i torsdags. Han hade 38,7 graders feber i fredags & 38 i söndags, är ganska så snorig & hostig. Nu har han smittat lillebror, så nu har jag 2 sjuka barn. Oscar är snorig & har hosta, men han har ingen feber. Jag är ända väldigt orolig att det ska vara Rs-virus, pratade med BVC & våran BVC-tant påstod att vid rs är det mer torr hosta & inte slemhosta som Oscar har...

Idag har vi bakat BULLA som Wilhelm säger d.v.s. bullar!

Dom här fina bullarna har Wille bakat ihop


Här provsmakar han av sitt verk


Oscar, sjuk!

Surprise!
Postat:2010-03-14 Klockan:20:41:28

Oscars "välkommen till världen presenter" fortsätter att droppa in. Clara kom på besök i torsdag med en grymt söt body i en av vårens färger. I fredags hämtade jag ut paketet från släkten i Sundsvall, en overall i deminblå från mamma & en liten cool mössa, en tröja & mysbyxor från min moster & en "min första bok" som man skriver i upp till 18-års ålder från min syster m. familj! Wilhelm fick också presenter, en mysdress, t-shirt & en bok. I fredags var också Harriet här på besök och då fick Oscar 2 rosa bodies & en vit mössa, Wilhelm fick en bok. Han älskar böcker och bollar, traktorer, djur! Men den som var först med present var farmor Lisa, hon hade köpt en Mickey mouse mysdress.
Vi & barnen tackar så mycket! Jätte fina & bra grejer! Man skäms nästan lite grann, man vill liksom ge något tillbaka om ni förstår!? Vi fick också himla vackra "grattis & välkommen till världen blombuketter" när vi kom hem från BB, ej att förglömma. Tack, tack snälla ni!

Sedan måste jag bara få berätta om gårdagen, den var helt suverän. Jag och pojkarna åkte ut på landet och jag hade förväntat mig att det skulle bli lite besvärligt. Själv, med 2 blöjbarn & vi skulle åka bil några mil. Men det gick så lätt, lätt som en plätt! Jag har helt underbara barn, inte något gråt på hela dagen. Vi kunde njuta i solen, titta på alla djur & fika. Harriet bjöd på kaffe, mackor & kaka. Wilhelm var lycklig då han fick ge morot till hästarna, klappa hundarna & kolla på kycklingarna i hönshuset. Vi njöt för fulla muggar i det härliga vädret, en underbar dag! Jag fällde några tårar på vägen hem, tårar av lycka, över mina underbara barn. Vi fortsatte lördagen med mys framför tvn då även pappa "C" var med.

Så här såg Wilhelm & Oscar ut under melodifestivalen


Tog jätte bra bilder på mina små pojkar idag! Se!










Oscar i deminblå!

Mina pojkar
Postat:2010-03-10 Klockan:21:22:43

Wille kan själv!




Mössan sitter på plats! Härligt!


Våran lilla smurf


Oscar ligger & gnyr, "pratar"


Och tittar med sina stora vackra ögon, med sin kloka blick.

Cool dress
Postat:2010-03-10 Klockan:21:03:29

Hur coola är inte den här dressen?
Lindex Shop Online - Overall
källa: Bild från Lindex Shop Online.

Hittade den på stilettklackarochbarnvagns blogg.
Brukar inte bry mig om barnmode med den här måste jag, eller rättare sagt Oscar ha! Hur cool heldress som helst ju! Eller vad tycker du?

Kan det vara något?
Postat:2010-03-08 Klockan:13:10:33



Jag tävlar hos stilettklackarochbarnvagn om nya LdB Face serien

Kalas
Postat:2010-03-07 Klockan:14:28:24

Idag blev det kalas, då Vincent & Catti kom på besök med paket till alla mina barn! De blir ju så bortskämda! Wilhelm fick en bok om Barbafamiljen & lillebror som för det mesta heter Oscar fick en kanonfin body, helt i mammas smak!
Tyvärr glömde jag att ta fram kameran när Vincent var här, så dumt! Ska kika på Catti´s blogg senare om hon kanske lägger upp ngn bild på grabbarna!
I eftermiddag blir det söndagsmiddag hos svärmor, jätte skönt att slippa laga mat & mys att få bli bjuden!
Jag har fått ett spotify konto & fastnar framför datorn på kvällarna, helt uppslukad av gammal musik. Så kul!

Oscar i sin fina body!


Söta Wille





Pappa fredag
Postat:2010-03-05 Klockan:20:19:10

Fredag = sista pappadagen av de första 10! På måndag ska pappa "C" börja jobba igen. Vi har kollat på en hel del film & ätit god mat, druckit kaffe latte & lyxat med mörk choklad. Bytt en hel del bebisblöjor, kramat liten & smekt den lenaste bebisen som finns. Vi har haft en helt underbar liten minisemester här hemma och allt har börjat falla på plats. Ibland när lillebror kör aminingsmarathon blir mamma helt slut & tålamodet försvinner, gråten är nära. Men andra dagar då han bara sover &  sover blir jag nästan orolig istället & vill gå och väcka honom för att kolla så att allt är bra!
Idag tog jag en promenad till Ica, med lillebror, i solskenet. På vägen tänkte jag på att den här förslossningen var som ett lyckopiller, jag är så sugen på allt. Visst var det någon som sa att livet börjar vid 30!?

En trött storebror & en sovande lillebror

Några mysiga bilder på lillebror
Postat:2010-03-04 Klockan:23:59:21

Sov sött!




Underbara
Postat:2010-03-02 Klockan:15:24:47

Det är fantasktiskt att vara 2-barnsmamma! Nästan lättare än att bara ha ett barn. Jag är jätte glad över mina killar, alla 3 faktiskt, "C", Wille & lillebror!
Ute blåser det & snön yr, men här inne, hemma hos oss är det jätte mysigt. Jag skulle tro att det var sommar eller vår, om jag inte tittade ut, för det är såna känslor som jag har i kroppen. Vårkänslor! I´m in love! Kär i min familj!

Här kommer lite bilder på mina underbara killar.


Hey dude!




snygging!


skön stil!


toker!


Muuu


Storebror & lillebror