Hur Högt?
Postat:2010-09-30 Klockan:23:22:31

Får be lillasyster om ursäkt.. Men borde inte Johnny Cash få ha ensamrätt att sjunga om Highwayman!? Men Denise jag ångrar vad jag sa, Hoffmaestro är bra. Nu har jag lyssnat in mig och nu står den som singlament för en bra kväll.



Hur högt,
en låt som fastnar....
Lyssnar i och för sig på P3 en hel del.


En fantastisk helg!
Postat:2010-09-27 Klockan:22:40:03

Utvilade men sådär dagen efter trött kom vi hem igår. Och dra på trissor, hur kan en småbarnsfamilj sova till 12? Klockan 12 klev vi upp idag!
Till brunch blev det Amerikanska pannkakor, till oss alla.
Ikväll pillade Wille sönder mitt tangentbord på min bärbara dator. Massor med tangenter som fattas. Jag var inte hemma då det hände, jag var på BellyPower. Han är så klåfingrig nu, Wille mitt lilla monster. Jag blev ledsen när jag kom hem, men jag orkade inte bli arg. Pappa "C" hade varit arg för oss båda. Istället bäddade jag ner min lilla ledsna prins & läste bockarna bruse.

hELGEN
Helgen var så bra!
fREDAG
spenderades med bästisen.
lÖRDAG
familjen gjorde stan, jag fick ett par nya skor! Jag är skit lycklig över mina nya skor (tack älskling!), ett par Tommy Hilfiger, som ska värma mina fötter i vinter!
Blev bjudna på lunch på 1891 & sedan firade vi Sandra hemma hos brorsan. Wille fick sin tårta & han såg med spänning på när hon (Sandra) öppnade alla paket.
kVÄLLEN
Jag & "C" började med ett glas vin, middag & slutade med en helkväll på krogen med lillasyster. Just GREAT!
sÖNDAG
På söndagen var Wille med kusinerna på badhuset. Lycka!
sLUTLIGEN
Summan av kardemumman - fantastiskt!

"Ska jag sopa till dig"


"Älskar vatten"


"Söt som få"


"Den här kåsan ska jag ha när jag leker Barnen från Frostmofjället"


"Så gull"


"Just kiss me"



Jag går på "ledigt" nu!
Postat:2010-09-23 Klockan:21:26:29

Jag firar min helg idag & har köpt lördagsgodis på kiosken. Surt & salt är det som hägrar. Nu ska jag kolla Idol & slappa. Imorgon ska jag umgås med min bästis, & våra barn såklart. Vi ska äta gott och bara vara. Ser fram emot det massor. På lördag ska hela familjen göra stan, sedan ska vi gå på födelsedagskalas. Wille ser fram emot att få käka tårta igen. Senare på kvällen ska jag & "C" gå ut och käka eller bara ta en öl. Det var länge sedan det bara var vi.

Min mobil har nog sett sina bästa dar, kaffe i hela displayen.
Men den ligger på tork i hårtorken, bara för att....

På "order" från BVC ska Oscar börja smaka mer kött.
Tidigare har han fått i sig nån sked, men sedan nästan kräkts.
Idag åt Oscar en halv burk med pasta & kött, det går framåt.

Så arg!
Postat:2010-09-22 Klockan:15:33:58

Ledsen & förbannad. Wille stoppade ner min mobiltelefonen i en stor kopp kaffe.....
Jag kastade kaffekoppen i diskhon så det stänkte kaffe, över allt som var nydiskat. Sedan skrek jag högt, då började båda barnen gråta.
Efter det åkte Wille bums i säng. Han sover middag nu & jag kan inte tänka klart längre.
Jag önskar att jag kunde tänka "värre saker har väl hänt!?" "det var ju bara en telefon". Men jag är skit sur & arg. Tur att pappa "C" kommer hem snart.

Idag, öppna förskolan
Postat:2010-09-21 Klockan:21:57:52

Har tyvärr inga bilder från dagen. Måste poängtera att öppna förskolan här, är verkligen jätte bra! Sångstund från kl:12 & öppet 9.30-14! Passar oss perfekt!
Skönt att få socialisera med lite mammor igen.
Jag & barnen var på bibblan, vi lånade 13 st barnböcker! Lilla Anna böcker, Den vilda bebin, Mulle Meck & Ludde bland annat. Oscar som nu är 7 månader var på BVC & väger nu 8830 g till sina 71,5 cm! Han börjar bli mer lik sin storebror igen, som han var som nyföding & håret är snart helt blont!

Nu ska vi kika på favoritserien, True Blood!
So long!

belly power
Postat:2010-09-20 Klockan:21:57:31

Fick svar på alla mail idag!

1. Oscar står på kö till babysim & börjar tidigast om 5 veckor.
Det bästa är att den andra förälderna får följa med gratis med syskon!

2. Utbildningen tog ej emot fler sökande men jag är välkommen att söka in på nytt inför nästa start, hösten 2011.
Får se vart jag är & vad jag gör då. Men kanske, kanske.

3. Ridningen, fanns platser kvar måndag & tisdag.
Tisdag går ju inte, för då tränar "C" kampsport. Måndag, men av en slump så hittade jag info om BellyPower! Vem behöver inte lite Power i bellyn!?

Åkte & handlade i närheten och det måste ha varit ödet. Hittade en lapp om en träningsform (precis i närheten) som tilltalar mig, blandning mellan power yoga & orientalisk dans, låter ju stört skönt! Ska få prova på måndag! Kul, kul!
Nu var det också så att jag åkte till träningshallen som ligger i närheten & då hittade jag en simhall. Så nu ser jag fram emot ett dopp med familjen, inom snar framtid!
Imorgon blir det läkarkontroll för Oscar på BVC & öppna förskolan hela dagen, storhandling & som om det inte räckte -biblioteket!

Företagsam
Postat:2010-09-19 Klockan:21:52:16

Idag har jag varit så företagsam. Jag har anmält intresse ang. att rida lektion på ridskolan, jag har även anmält Oscar till babysim & mig själv till en distanskurs som hälsocoach. Jag inser dock att det kanske är lite sent påtänkt så här långt in på terminen dock, men just nu känns allt 100 gånger bättre. Ska bli så roligt att få börja göra något....  Jag har även varit & röstat.

Vi larvade oss lite här hemma, pratade om hur det skulle se ut om pappa styrde världen i ren dikatatur anda och frågade Wille om han skulle anamma en viktig fråga & ta hand om oss när vi blir gamla. Byta blöja på oss & mata oss. Ja, ja! svarade han övertygande. Då vi sagt att han var så snäll, så sa han att han skulle "mata pappa i buren". Haha! Så söt!

Imorgon ska jag kasta mig på mailen & hoppas att jag har fått svar. Ser med förväntan fram emot vad morgondagen har att erbjuda. Thohej!
Killarna har varit lugna & snälla idag. Pappa "C" tog middagsluren med Wille, vilket var himla skönt. Helgen har varit bra trots att jag surade & sov bort halva lördagen. Men även den dagen slutade bra, med en rejäl dos myskväll, med både film & godis!






Tankeställaren


En man slår sin fru!
En man slår sin fru varje dag!
En man slår sin fru varje dag i schack!

VAR SPECIFIK I VAD DU SÄGER
ANNARS KAN DET MISSFÖRSTÅS

En till bra grej
Måste bara påminna mig själv & ge tips till alla er där ute
STÅ MED VIKTEN I "TRAMPDYNAN"
(inte i hälarna)

True Blood
Postat:2010-09-16 Klockan:21:50:07

har missat typ 5 avsnitt av True Blood så ikväll blir det ett litet marathon. Serien är ju sjukt bra! Vad tycker du?
Här är den grymma introt & nedan en trailer!
Nå, vad tycks!?



Äppeltider
Postat:2010-09-14 Klockan:14:30:24

Ett hett tips så här i äppeltider.

Skiva äpplen i tunna skivor,
in i ugnen på torkning
ca: 50-100 grader med luckan öppen, eller 50 grader i varmluftsugn

äpplena ska vara torra & lite mjuka, inte knapriga & hårda
smaken blir söt & god
perfekt barnsnask!!

Wilhelm 2 år - 13/9 2010
Postat:2010-09-14 Klockan:14:19:11

I söndags samlades släkten för att fira Wilhelm! Han fick massor av bra grejer. Grymma & varma Ecco skor, leksaker, kläder, böcker och sängkläder. Wilhelm såg mest fram emot tårtan & favorit presenten blev 2 Spiderman figurer som han fick ärva av sin kusin Agnes, LYCKA! Vi hade en skit bra dag & vi konstaterade att vi har en väldigt trevlig släkt.

En sak förstår jag bara inte, hur kan det redan ha gått 2 år!?

Oscar babblar på "dadadapapapaaaadaa". Han ålar fram & gungar i krypställning. Äter med god aptit & skriker rakt ut om han inte får smaka när vi äter middag. Haha!
Wilhelm glädjs tillsammans med oss över lillebrors alla framsteg. Han har gått ifrån tjuvnypen & är nu världens gladaste & goaste storebror.


Bilden är från stugan, jag & min mamma + barnen. Killarnas nya bilmatta!