Wilhelm tar sina första steg
Postat:2009-08-11 Klockan:21:34:24

I helgen tog Wilhelm sina första steg. I lördags gick han 2 steg & på söndagen gick han hela 10 steg. Wilhelm gick & C höll i honom, sedan släppte han men Wilhelm fortsatte att gå, gissa om vi blev chockade & glada.
Dagarna på landet har varit bra, vi har badat i havet vid Lickershamn & i vattnet i Tingstäde Träsk, grillat & varit ute mest hela tiden. Men tyvärr så har Wille varit mycket gnällig, han har inte velat vara längre än en meter ifrån mig & han har velat amma/snutta mer än vanligt. Jag vet inte om miljöombyte kan göra så mycket, men någonting ovanligt var det i alla fall med lillskrutten som annars brukar vara så go & glad.
Wilhelm har nu 2 tänder nere, 3 uppe på väg ut & ännu en till som inte brutit igenom ännu. Tänder är ju sånt som kan göra de små extra gnälliga och värme, det har varit värmebölja här på ön. En dag när vi var vid havet stod bilens termometer på 37 grader. Det var lite kallt i vattnet men Wilhelm är en riktig badkille och när han väl var i ville han absolut inte gå upp. Vi kämpade för att få honom att sitta still på en handduk & äta en bulle men han ville bara ner till vattnet igen. Han gick ner till vattnet på händer & fötter, det ser så kul ut, speciellt när rumpan är bar. Vi har en flytring sk. baby float som han får åka runt i när vi simmar, det tycker han är skoj.

Idag har vi varit på besök på Wilhelms framtida dagis, det verkade bra som tur var. Vi fick träffa tjejen som skulle skola in Wilhelm & några andra föräldrar & barn. Dagiset bjöd på vattenmelon & det tyckte Wilhelm var kanon, han älskar melon men blev  lite sur när han inte fick äta upp skalet.
Dagens frukost bestod av Amerikanska pannkakor från Ninas blogg, sist vi åt pannkakorna var på Wilhelms 7-månaders dag. Det är inte klokt att det var nästan 4 månader sedan, känns som om det var igår. Vart tar tiden vägen?
Det ligger lite bilder i kameran som jag laddar upp så fort jag får tid.
So long!

 


nina

WOW så läckert att han går. DUktig han är

Visst är det gott med pangisar. Det gjorde jag också idag.

Ses snart! Ska bl skoj



PUBLICERAT: 2009-08-11, 22:09:49 | URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Catti

Vad duktig han. Vad skönt att dagiset var bra.

kramkram



PUBLICERAT: 2009-08-12, 06:58:05 | URL: http://catti.blogg.se/
Clara

va coolt att han går!

Skönt att det kändes bra med förskolan.

Lycka till med inskolningen, vi kommer sakna er på babysimmet!



PUBLICERAT: 2009-08-12, 21:09:37 | URL: http://cklaris.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: