Bm-besök
Postat:2009-10-29 Klockan:23:45:05

Är så sur, har fått fukt i min mobil. Så den funkar inte just nu. Ska leta fram nån annan mobil men håller fortfarande tummarna att mobilen mirakulöst ska börja fungera igen.
Har varit på besök på mödravården idag. Hjärtljuden låg på samma som de gjorde med Wilhelm så det är nog en pojkebebis den här gången också. Det bli svårt att hitta ett bra pojknamn men annars får man väl vänta tills han kommer ut så kanske man ser vad han passar att heta. Kanske blir det en liten Valdemar!? Wille & Valle

En liten fotomodell visar upp sin snygga vinterjacka


OBS! Klicka på bilderna så blir de större

Strålande
Postat:2009-10-25 Klockan:19:01:20

Efter gårdagens svarta mörker är dagen ljus & fylld av kärlek. Vaknade med så mycket kärlek i mig idag!
Det första jag sa till "C" i morse var "jag älskar dig" & så gav jag honom en puss på kinden.
Han var hur söt som helst när han kom hem igår, han är verkligen den bästa.
Så idag fick han sovmorgon, undertiden åkte jag & Wilhelm för att handla mat. Vi åt hemmagjorda hamburgare till lunch, jätte gott. Jag & Wilhelm tog också sovmorgon vilket resulterade i att han inte kunde sova middag, så ikväll somnade han kl:18. Blir spännande att se hur dags han vaknar imorgon bitti.
Mycket kärlek till er alla idag!

Wilhelm provar pappas mittshandskar


På lördag var jag & Wilhelm & glodde på hästhoppning hela dagen, här är Thor som jag gick omkull med för ett tag sedan. Han kom på andra plats idag. Men det var inte jag som hoppade men jag passade på att sitta upp på honom efteråt & skritta lite eftersom jag inte suttit på en häst sedan jag åkte i backen.

Ställ om klockan
Postat:2009-10-25 Klockan:02:35:17

ställ om klockan helt enkelt!
Eller som Lovisa sa "på våren/sommaren ställer man fram utemöblerna, på hösten/vintern ställer man tillbaka dem"

ikväll dissar jag
Postat:2009-10-25 Klockan:02:03:49

Ikväll dissar jag alla lyckliga & roliga, speciellt partyprissarna.
Hade jag haft en k-pist hade jag mejat ner er allihopa.
Får man skriva så? Det är liksom så jag känner, men det är ju absolut ingenting jag någonsin skulle få för mig att göra.

Jag är i en svacka just nu ikväll och vill inte unna någon att vara kvällens drottning. Jag vill möjligtvis vara kvällens drottning!
Min kära sambo är ute ikväll & jag har en såååå jobbig känsla inombords. Sitter här med min tjockmage & känner mig inte alls på humör.
Ibland tycker jag att det är så skönt att få vara hemma själv men ikväll har jag svårt att koppla av. Brukar vara så lugn när Wilhelm ligger & snusar i sängen & man får lite tid för sig själv i soffan. Men jag har nästan lite ont i hjärtat ikväll, är orolig för bebisen i magen (helt utan anledning, antagligen) & sedan känner jag mig så bräcklig... "C" fyllde år i tisdags & skulle ha lite folk här ikväll. Och ni (som varit gravida) kanske minns hur olustig man kan känna sig ibland som gravid bland "partypeople"!? Jag kan i alla fall bli lite osocial, men samtidigt vill man ju unna sin älskling att få festa till det lite på helgen med sina kompisar. Men nu har de dragit till en fest, där jag inte vet vad det är för folk & det gör det hela så olustigt. Jag jobbar på att inte låta alla känslor blossa upp, jag vill ju unna honom att ha kul. Men fan så svårt det känns just i denna stund & i samma stund som jag känner så får jag lite ångest över att jag känner så. Jag vet inte vad jag är rädd för egentligen, han är verkligen en jätte bra människa. Suck


Nu ringde han hem nyligen & ska antagligen komma hem snart. Tydligen smakade inte drickat hallon längre, om ni förstår. Och jag som är så missunnsam ikväll blir inte alls ledsen över det! Skål?

Saknad & mycket känslor, både upprörd, hormonstinn & så
Postat:2009-10-21 Klockan:18:27:47

Sjukling
Jag trodde Wilhelm hade gnuggat in snor i ögonen igår morse, men senare under eftermiddagen märker jag att han är lite gulkletig i ögonvrån.
Ibland blir man trött som när telefonisten inte vill koppla samtalet till någon tillgänglig på BVC & istället kopplar till sjukvårdsrådgivningen där det är 9 minuters väntetid. Jag sitter i bilen utanför Korpen & tror att Wilhelm åkt på en ögoninflammation, jag tror också att det är något om bör behandlas så snabbt som möjligt. Nej, jag gör en fuling. Jag går in på BVC, det är vaccinationer av svininfluensan idag så alla är på plats. Den första jag möter är min sköterska, hon undrar vad vi gör där. Jag säger att jag var i närheten men att vi inte har någon tid bokad & som en skänk från ovan (eller hur man nu brukar säga) så har hon tid för oss. Hon undersöker Wilhelm, tittar i halsen, ögonen & öronen. Wilhelm är jätteduktig hela tiden. Hon säger att han inte har någon ögoninflammation utan det är förkylningen som gått upp till ögonen. Men om han blir sämre ska vi ringa direkt, om ögonen blir röda eller om han knappt får upp dem eller om det börjar rinna. "Om han är bra i ögonen imorgon så kan han gå på dagis men  om han är kletig får du hålla honom hemma då det smittar eftersom det är ett virus", säger sköterskan. Kan inte beskriva hur glad jag är för att vi fick komma in så snabbt även om jag skäms lite för att jag drog en liten fuling och bara klampade in utan att boka en tid. 
Jag ringer till chefen för att berätta att jag kanske behöver stanna hemma i morgon och blir ganska så irriterad över att hon frågar om inte "C" kan vara hemma, jag menar jag skulle väl inte ha ringt då. Jag förklarar att han har ju precis varit pappaledig & nu ska de jobba över imorgon så han kan inte. Hon säger då att jamen du har ju också varit hemma & varit mammaledig och då får han ju vara hemma nästa gång". Jag menar OMG det här är första gången jag ev. behöver vara hemma med min son & jag började att jobba 75% den 7/9 & han har nyss skolas in på dagis. Jag har ju rätt till att få vara hemma & hur vi nu delar upp det mellan oss är ju faktiskt upp till oss. Jag menar det känns ju inte ett dugg kul att ringa för att säga att man kanske inte kan jobba och att då mötas av en otrevlig ton kändes jätte jobbigt efteråt. Kvällen avslutades dock med att vi bestämde att jag skulle ta hennes kvällspass & hon mitt dagpass.
Wilhelm fick vara hemma med sin mamma idag & Maria ryckte in snabbt med kort varsel & var barnvakt tills farmor kunde ta över. Tack snälla ni!

Födelsedag
I går fyllde älsklingen år så jag passade på att hångla järnet med honom på måndagkväll & sa att det är ju sista kvällen jag får kyssa en 27-åring. Han önskade sig en tatuering & nu har han fått ett ganska så bra bidrag så jag är så förväntansfull över att få se exakt vart & hur det blir. Jag vet att det kommer att bli en grym drakliknande sak i asiatisk stil.


Saknad
Annars har jag bara en sak att säga, Wilhelm är helt underbar & jag saknar & älskar honom så. Saknar honom då jag står på jobbet till kl:22. Längtar efter hans goa skratt, busiga upptåg & härliga pussar, hela han.

Hittade de här korten i kameran från det att "C" var hemma & skolade in Wilhelm på dagis.
Haha! Han ser ju för tokig ut!
Wilhelm visar upp sin ena kavatsko (som han har ärvt efter Leo). Den är tydligen ganska god att bita på ibland.


Klämmer på Barbapappa


Är lite tokig & andas genom näsan


Haha! CRAZYLOOK


Det här fotot är taget ikväll
sover sött


Blondes have more fun
Nu har jag varit så där knäpp som jag var förra gången jag var gravid. Jag har blonderat håret själv. Att jag aldrig lär mig!? I måndags var det missfärgat & på huvudet  bar jag ett stort svart hårband för att dölja nyanserna av vitt & gulorange. Idag är det bättre (efter lite färg igår) men...
Men nu får det nog vara så här som det är nu. Håret ska få vila lite innan jag preparerar det igen.

Redan gått en vecka
Postat:2009-10-17 Klockan:00:59:00

Tänk att det redan har gått en vecka. Tiden går så väldans snabbt nu förtiden, ialla fall för mig. Jag tror att det är någonting som händer efter man fått barn, då börjar tiden att gå snabbt, för då ser man ju sin lilla bebis växa & utvecklas varje dag. Om jag ser på mig själv, så ser jag ju äldre ut, även om jag för det mesta tror att jag fortfarande är 18!

Ibland kan man inte låta bli att förvånas, som när sambon kommer på att han & 2 polare ska käka på Max kl:00.30 en fredagkväll!?
Man kanske kan undra vad jag gör uppe så här dags, men jag har jobbat kväll & kom hem för ca: 2 timmar sedan. På den tiden har jag kollat vilka som åkte ut från idol, kramat ihjäl Wilhelm, bläddrat i reklamblad & hittat minst 10 leksaker som jag vill köpa i julklapp till Wilhelm, diskat lite, druckit en kopp choklad & nu åkte datorn fram.
Jag har nyss beställt strykbara namnlappar så jag kan märka upp kläderna som Wilhelm har på dagis.
I går var jag hemma från jobbet & var sjuk. Jobbade dock idag men nu har jag knappt någon röst kvar & snoret rinner. Så typiskt! Jag som hade sett fram emot en tjejkväll med lite hemmaspa, bastu, middag & utgång. Men jag känner att jag kommer att få stanna hemma tyvärr. Skit! Har liksom väntat & sett fram emot att få göra nått skoj imorgon & så blir man sjuk.

Min helg
Postat:2009-10-11 Klockan:20:13:24

Idag har vi varit inomhus hela dagen, jag har vilat ordentligt, Wilhelm har varit lite rosslig i rören så han har också fått tagit igen sig & vilat. "C" har suttit vid datorn mest hela dagen.
Igår däremot var vi ute på förmiddagen & sparkade boll på fotbollsplanen, gungade & lekte i lekparken. Sedan var vi på fest & Wilhelm var med. Han diggade musik, smakade både chips & läsk, klappade på hundarna & fick ge dem hundgodis. Men när klockan var strax efter åtta tog vi vagnen & promenerade hemåt. Jag trodde att pappa "C" skulle stanna på festen men han ville också gå hem. När vi kom hem sa han att det kändes mysigt att gå med oss hem & att det var kul att få göra oss i ordning, klä oss fint & lukta gott & sedan bara få gå hem & mysa tillsammans. Vi kollade på en film som gick på tvåan, Snatch, den är bra! Sedan käkade vi lakrits.

Är jätte nöjd med min body lotion, btw!

UL-bilderna + Jag & min mage
Postat:2009-10-09 Klockan:23:46:39

Bilderna från UL blev inte så super bra,
men är inte det där en snopp?

Ligger & vinkar till mamma & pappa. Hej, hej!



Nu är jag i vecka 22 & så här stor har magen blivit redan


Och så här trött kan jag se ut en fredagkväll!

Fredag - ledig & hela helgen! Yes!
Postat:2009-10-09 Klockan:22:05:59

Wilhelm var hemma från dagis i måndags men annars har han varit på inskolning tis-fre. Han är fortfarande snorig men pigg & glad ändå. I tisdags bakade jag kanelbullar, Wilhelm hjälpte till genom att dela ett äggskal i tusen bitar & sedan försökte han stjäla deg när jag skulle bre ut smör, jag var full av smör & försökte mota iväg honom, han skrek högt av förtjusning & sprang mot bordet & försökte snabbt slita åt sig den smöriga vetedegen och få in den i munnen innan jag kunde stoppa honom. Buskillen!

När bullarna var klara fick han smaka.


Eftersom han varit lite snorig & sjuk så tyckte jag att han skulle få en liten "krya på dig" present, så han fick ett paket med 3 små racerbilar.

Torsdagen var jobbig för då fick jag & Wilhelm knappt träffa varandra eftersom han skulle vara på inskolning på dagis 9-14 & jag började jobba kl:15-21. Saknade han massor!
Idag hämtade jag & "C" Wilhelm på dagis före 14 & när vi kom hem lyxade vi till det med en äppelpaj som vi hade slängt ihop. Sedan drog jag & Wilhelm till stan. Vi var på jakt efter ett par allväderstövlar till honom men tyvärr hade de inte strl 21 i dem (som han hade behövt för det märket var väldigt rymligt) men vi köpte 2 orkidéer på Coop för 100:- & en body lotion på Body shop för nu börjar det klia på magen, tror det är dags & börja smörja in min kula.

I veckan ramlade Wilhelm på asfalten & skrapade upp ansiktet så de ringde från dagis för att säga att vi skulle hämta honom, inte för han hade ramlat utan de ringer när han vaknat från tuppluren efter lunch. Och när vi kommer & hämtar honom, huga lilla gubben, det såg så hemskt ut. Läppen, kinden & nedanför ögat & ovanför ögat & pannan, han hade verkligen lyckas skrapa upp halva ansiktet. Nu ser det ganska så bra ut men samma dag som han skrapat sig såg det så illa ut.

Jag är ledig i helgen, så skönt. Ska bara vara hemma & gosa Wilhelm, kanske gå ut i skogen med svärmor då hon är på jakt efter kantareller. Men får se om jag orkar, jag har lite ont i halsen & är lite halv krasslig.

Vilodag
Postat:2009-10-04 Klockan:21:26:27

Wilhelm har snorat hela dagen & han har lite högre temp, med under 38 grader. Ska tempa honom imorgon men tror att han blir hemma från inskolningen på dagis. Så idag har vi tagit det ganska lugnt. Ikväll har vi ätit potatisgatäng & lammstek, vilket hela familjen njöt av.
I helgen har vi kollat på hästtävling, en tävlingsgren som heter Distansritt. Det var svinkallt ute, blåste & regnade,  så Wilhelm fick ha overallen på sig. Klockan 15 på lördag var vi på Novas 1-års kalas! Sedan åt jag & Wilhelm  middag hemma hos familjen Croon ute på landet. Pappa C var i stan & hade filmkväll med Sebbe & sin brorsa.
Tror jag ska kolla på Flugornas herre innan jag går & lägger mig ikväll för jag kommer inte ihåg hur den slutar. Hatade den filmen förrut när jag var yngre, den är ju så rå.