Mera sommarbilder
Postat:2010-06-27 Klockan:22:38:35

Oscar 4 månader
Wille är på väg till midsommarfesten!


Så cool!


Wille sover middag ute på filten, midsommar


Wille och Oscar, midsommar


Bröderna & små killarna!


Busiga & glada Wille


Prins Wilhelm & Kung Oscar


Oscar & farmor

Soleld
Postat:2010-06-16 Klockan:20:56:06

Heldag på landet idag, då vi har varit ute precis hela dagen. Vi intog frukosten ute. Smörgås & kaffe, ute. En sommrig bärpaj, ute. Från kl: 8-18! Gissa om Wille sussar gott i sängen efter lite middag & ett bad!
Både Wille & Oscar storm trivdes på landet, de har varit så lugna & snälla hela dagen.
Mina armar är röda av soleld & tyvärr så har Oscars ena arm också lyckats få sol på sig. Stackars liten! Usch vilken hemsk mamma jag känner mig som på grund av det. Att jag missade att se det! Hoppas han är återställd imorgon & att han inte känner av det för mycket. Min lilla skatt! Ska smörja på lite mer Aloe.

Annars är det mycket på G just nu. Vi flyttar norrut i Augusti! Ska skriva mer om det vid ett annat tillfälle... So long!

Nya bilder
Postat:2010-06-12 Klockan:23:57:15

Här kommer några fina bilder som pappa "C" har tagit;

Mys med killarna
Är man stor så måste man va snäll
Faster Sofie, Oscar & jag


Oscar i ny pjamas


Natten till igår drömde jag att Oscar kunde vända sig från rygg till mage, igår gjorde han det! Nu är det inte lika populärt att ligga i babygymmet längre, nu tränar han vändningar istället. Det är lite läskigt vad fort tiden går.


Louise student
Postat:2010-06-07 Klockan:22:15:25

Pappa och pojkarna


Wille rullar i gräset


Wille äter köttbullar och helgrillat lamm


Wille å valparna


Oscar och pappa


Louise fina studentskylt


Louise öppnar paket


Wille gillar Louise


Wille provar mössan


Väl hemma, jag å Oskis


Dagens outfit


What a day!
Postat:2010-06-04 Klockan:23:34:41

Iband blir inte allt som man tänkt sig, men bra ändå. Som idag!
Det började i sakta mak för att sedan gå lite snabbare. Klockan blev lite mycket, som vanligt på morgonkvisten. Jag fick springa med barnvagnen till bussen för att hinna ner till Almedalen. Vi missade bussen, så jag fick både motion & en härlig promenad. Hela vägen in till stan tjatar Wille på "buss, buss, borta". Jag svarar "jo bussen ja, jo vi missade den". Haha!
Vi svänger in på gräsplanen kl: 10.40 & får då reda på att vi missat sångstunden, den började 9.30 & inte som jag trodde 10.30. Kul!
Men då får vi se en clown som delar ut glassar & Wille blir väldigt glad över glassen. Jag ser kanske inte lika förtjust ut, en chokladglass & vi har en vit filt! Haha!
Min telefon ringer & när jag tagit fram telefonen så märker jag att allt är blött. En vällningflaska har läckt ut på alla saker i vagnen; extrakläder, Oscars solhatt, ja det mesta är dyngsurt men tur i oturen så är blöjorna torra.
När jag torkat ur allt så kommer tuff, tufftåget. Wille får åka tåg med tvillingarna & deras mamma Jenny. Jag står lite nervös å väntar, tänk om han blir ledsen då inte mamma är med. Men det hade gått helt galant, så skönt!
Vi hade tagit med oss bröd till fåglarna & Wille var överlycklig över att få mata pippi, som annars brukar flyga sin väg när han kommer springandes. Vi lekte en stund i lekparken, sedan kom faster Jenny & vi tog en tur i stan. Kollade in crepperiet, Wille var inte så förtjust över menyn & ville ha korv. "Kojv, kojv!"
Vi styrde upp mot öster efter en trevlig lunch, Wille fick sin korv därefter skulle det bytas på killarna. Vi får stanna till på ett café för blöjbyte, amning & kaffepaus. Därefter gick vi ner till Almedalen igen där vi träffade en kollega & hennes dotter, som är jämnårig med Wille. De lekte en del men för det mesta befann vi oss på varsin sida om lekparken, haha så det kan bli. Hennes dotter älskade att gå upp & ner för en trappa, borta där de stora barnen lekte. Wilhelm ville helst sitta på den gungande motorcykeln eller gräva i sandlådan. Oscar ammades & hängde på min arm, undertiden vi var i lekparken. Vi skiljdes åt efter nån timme & efter det tog jag en runda på stan, då sov båda barnen. Ibland har man tur!
När Wille vaknade åkte vi bussen hem. "Buss, buss, buss, buss!" sa Wille, gång på gång.
Väl hemma, amning, kassler & sedan Talang. Good night!

Bilderna
Postat:2010-06-03 Klockan:10:00:14

Hemma hos catti & Vincent i helgen
Wille prövar Vincents nya cykel


Vincent


Vi blev bjudna på tårta hos farmor på morsdag
Här byter pappa "C" blöjor på en glad kille
fin bild på en söt & en Snygg kille!


cool i pappas brillor


Wille åker moppon i regnet


Oscar somnade i badet


OscarWille läser bok för pappa


Oscar gymmar


Förkylda
Postat:2010-06-02 Klockan:13:00:43

Nu är vi sjuka. Wille är dock på dagis, för han är bara lite hostig på nätterna. Han var snorig & nysig i slutet på förra veckan, så det är väl han som har smittat oss. Jag & Oscar är hemma och är sjuka å griniga. Snoret bra rinner & jag nyser, Oscar hostar & nyser. Ont i halsen har jag också. Hoppas ändå det går över sådär super snabbt, är så trist att vara sjuk. Måste bli bra tills på lördag för då ska vi på student-tjohejsan.

blä
Postat:2010-06-01 Klockan:20:33:17

Ont i halsen och trött. Har sovit halva dan & lite surmulen är jag också. Just nu sover Wille i sin säng, C ligger i sovrummet & Oscar nere i vagnen. Skönt, då kan jag sura i min ensamhet. Så kasst att känna sig kass. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Har massor av bilder i kameran, laddar upp dem när orken infinner sig.
Här är ett av min & Willes favorit program Charlie & Lola