Wille snackar
Postat:2010-07-26 Klockan:22:08:16

Oj, så han snackar våran son. Om ditten & datt, allt snappar han upp. Idag sa de "ingen aning" på tv, vilket han gått och upprepat några gånger. Blev väl extra kul bara för att jag hade svårt att hålla mig för skratt, det lät så sött. Igår pratade han också en hel del om hans lilla polare Ebbe. Han ritade Ebbe & han lekte att Ebbe var med på Duplovagnen.
I helgen då farmor var barnvakt, hann hon inte ens komma upp för trappen innan Wilhelm hade berättat om allt mellan himmel & jord, munnen gick i ett. Precis som om han blev jätte lycklig, dels över att hon kom men också över att få prata med henne. Förmågan att kommunicera, göra sig förstådd med ord. Det är så häftigt! Man blir så lycklig över alla små framsteg, över glädjen, över hela han. Hur han kan stå och jubla över att se ett flygplan, stå fascinerat & betrakta en traktor. Det är så gott, så mycket kärlek, en lycka att få vara med.

Lyckas inte ladda upp alla bilder idag...tyvärr

Snart sticker vi
Postat:2010-07-19 Klockan:14:05:31

Hade avskedsfika med "barnvagnsmaffian" i Almedalen i fredags.
Den här fina bilden på Oscar tog fotograf Nina Ruthström.

Foto: Nina Ruthström
http://www.ninaruthstrom.se/

Jag jobbade hårt både lördag & söndag i sköna Djupvik, pappa C var hemma med pojkarna. Lördag från 17-20 hade vi världens oväder med regn, blixtar & dunder som ledde till 3 timmars strömavbrott.
Söndag eftermiddag hade vi fint igen, då blev det bad & grillkväll med gänget. Undertiden var farmor hemma med barnen, vi var borta från 17.30-23.30 cirka. Det hade gått jätte bra med killarna, tack snälla Lisa!

Sommar
Postat:2010-07-13 Klockan:22:07:18

Paus i bloggandet,
bara sommar och så varmt!

Nyklippt
Postat:2010-07-01 Klockan:01:32:01

Nu är mamma här på besök. Imorgon ska vi vara vid havet hela dagen, bada & mysa. Hela familjen sticker iväg. Vädret är kanon, vilken värme!
Bilder i kameran kommer laddas upp inom kort...

Idag fick jag en ny frisyr! Känns skönt att ha lite kortare hår igen.