Dagarna susar förbi
Postat:2010-04-20 Klockan:20:39:33

Dagarna susar på & bloggandet ligger på hyllan. Oscar är inne i en skrikperiod på em/kväll & på dagarna är det nästan alltid fullt upp. Tror att lillkillen har ont i magen i kombination med att han är en liten mammagris.
Finns lite bilder i kameran som jag lägger upp när jag inte har en skrikande bebis i knät.
Var på utvecklingssamtal på dagis & Wille är ju bara för bra! Det är aldrig nått problem när det gäller Wilhelm, säger fröknarna. Han är en glad kille & fast han är så liten så har han humor! Så roligt att få höra så mycket positivt om våran älskling, tummen upp för det!


Astrid

Härligt att Willhelm trivs så bra på dagis. Kul att höra. Imorgon börjar vi våran inskolning, det ska bli himla kul. Vi har ju redan varit där en hel del men imorgon blir det liksom på riktigt :D



kram på er



PUBLICERAT: 2010-04-20, 21:21:31 | URL: http://nogg.se/nova08
astrid

Njae, gröna fingrar kan jag inte påstå. Men orkideer är inte så svårt. Sänk ner dem i vatten varannan vecka och skydda dem från stark sol, så trivs de som fisken i vatten :D



Jackan har vi köpt på en lite affär i alingsås. Men det är märket NameIt så har sett den här i Sthlm också på en affär. Den kosta 299 tror jag det var. Superbra att ha och så bara en kofta under. Du får hojta till om du vill att jag ska köpa en till dig och skicka :D (om du inte hittar den i Visby, kolla i affären som ligger i backen, brevid blomsteraffären, de kan nog ha den).



kram på er



PUBLICERAT: 2010-04-21, 06:58:14 | URL: http://www.nogg.se/nova08
Maria

Hej på er! Tänk att våra minstingar kom på samma dag, grattis Oscar till hela två månader! Här är det också lite oroligt på kvällarna och Greta vill helst vara i Min famn då, pappas funkar tydligen inte lika bra och jag lider med dom båda. Minns jag rätt hade Edvin också lite kvälls-skrik runt 2 mån men jag hoppas våra små blir kvitt det snart!



Så skönt att det går så bra för Wilhelm på dagis, måste vara stolta över er fina pojke! Går det bra att vara storebror, har han "gillat läget"?! Edvin verkar ganska nöjd över att vara storebror nu, så skönt!



Stora kramar till er tre



PUBLICERAT: 2010-04-21, 07:31:21 | URL: http://Skralte.blogspot.com
NIna

Härligt med god respons från dagis.

Hoppas Oscar blir en nöjdare kille snart. Han kanske också tycker det är en seg vinter som aldrig vill bli vår ;-)



Kram



PUBLICERAT: 2010-04-21, 08:36:01 | URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
clara

Men vännen ta det lugnt, känn ingen press över bloggen, vi har tålamod ska du veta!

Håller tummarna för att ni ska få det lugnare snart om kvällarna och luta er tillbaka på att ni är toppenföräldrar som fått Wilhelm att bli en så trygg kille.

kram



PUBLICERAT: 2010-04-21, 10:10:28 | URL: http://cklaris.blogg.se/
LeeLoo

hej på er tjejer & tack för era sköna kommentarer! Massor av kramar tillbaka



PUBLICERAT: 2010-04-23, 20:44:52 | URL: http://leelooos.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: