Baciller
Postat:2010-03-21 Klockan:14:24:42

Fredag natt var ok men igår kräktes Oscar upp slem 2 ggr & 2 ggr inatt. Han är dock mycket piggare nu & han har fått mer styrka i sin "röst". Men nu känner jag mig ganska så medtagen själv, har nog fått lite förkylningsbaciller från småkillarna.
Wille har börjat imponerna med 2-ords meningar! Det första han sa var "oh yeah!" men nu kan han även säga nej pappa, hej pappa, hej mamma. Nya ord haglar in varje vecka. Han härmar & ibland kommer det bara nya ord hux flux. Han kan också säga Elsa & Agnes (Acknäs, låter det mer som..) det är namnen på stor kusinerna från Sundsvall som kommer & hälsar på oss i påsk. Wilhelm är så duktig, jag är så imponerad. Han är en riktig buskille också, idag har han hoppat, skrikit & sprungit omkring här inne. Helt vild & galen av bus.

Killarnas farmor kom med lite presenter igår, Wille fick en bok om Bockarna bruse & Oscar fick en ny "outfit"
Look at this!

Vårbrallor & Kisströja!


Rock n roll all night!


Wille boy!



Anonym

Inte konstigt att du är medtagen själv när de små är förkylda.

Krya på er


nina

Nej usch, förstår att du är slut å kanske tom sjuk. Hoppas du piggar på dej snabbt igen.



Du, var du sugen på en bloggdesign? Hur skulle du i så fall vilja att den såg ut? Och med vilka bilder? Jag har en liten idé i huvudet som kanske skulle passa dej? Ett kvinnligt tema med leopardbakgrund och guld. Vad tror du om det?



Du kan väl maila mig bilderna du tog på the studio de är ju jättefina. Å på barnen förstås. Och vad du mer vill ha med..



Kram



PUBLICERAT: 2010-03-21, 22:04:07 | URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: