What a day!
Postat:2010-06-04 Klockan:23:34:41

Iband blir inte allt som man tänkt sig, men bra ändå. Som idag!
Det började i sakta mak för att sedan gå lite snabbare. Klockan blev lite mycket, som vanligt på morgonkvisten. Jag fick springa med barnvagnen till bussen för att hinna ner till Almedalen. Vi missade bussen, så jag fick både motion & en härlig promenad. Hela vägen in till stan tjatar Wille på "buss, buss, borta". Jag svarar "jo bussen ja, jo vi missade den". Haha!
Vi svänger in på gräsplanen kl: 10.40 & får då reda på att vi missat sångstunden, den började 9.30 & inte som jag trodde 10.30. Kul!
Men då får vi se en clown som delar ut glassar & Wille blir väldigt glad över glassen. Jag ser kanske inte lika förtjust ut, en chokladglass & vi har en vit filt! Haha!
Min telefon ringer & när jag tagit fram telefonen så märker jag att allt är blött. En vällningflaska har läckt ut på alla saker i vagnen; extrakläder, Oscars solhatt, ja det mesta är dyngsurt men tur i oturen så är blöjorna torra.
När jag torkat ur allt så kommer tuff, tufftåget. Wille får åka tåg med tvillingarna & deras mamma Jenny. Jag står lite nervös å väntar, tänk om han blir ledsen då inte mamma är med. Men det hade gått helt galant, så skönt!
Vi hade tagit med oss bröd till fåglarna & Wille var överlycklig över att få mata pippi, som annars brukar flyga sin väg när han kommer springandes. Vi lekte en stund i lekparken, sedan kom faster Jenny & vi tog en tur i stan. Kollade in crepperiet, Wille var inte så förtjust över menyn & ville ha korv. "Kojv, kojv!"
Vi styrde upp mot öster efter en trevlig lunch, Wille fick sin korv därefter skulle det bytas på killarna. Vi får stanna till på ett café för blöjbyte, amning & kaffepaus. Därefter gick vi ner till Almedalen igen där vi träffade en kollega & hennes dotter, som är jämnårig med Wille. De lekte en del men för det mesta befann vi oss på varsin sida om lekparken, haha så det kan bli. Hennes dotter älskade att gå upp & ner för en trappa, borta där de stora barnen lekte. Wilhelm ville helst sitta på den gungande motorcykeln eller gräva i sandlådan. Oscar ammades & hängde på min arm, undertiden vi var i lekparken. Vi skiljdes åt efter nån timme & efter det tog jag en runda på stan, då sov båda barnen. Ibland har man tur!
När Wille vaknade åkte vi bussen hem. "Buss, buss, buss, buss!" sa Wille, gång på gång.
Väl hemma, amning, kassler & sedan Talang. Good night!


Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Hahha det är intensivt med kids. Men härligt.

Jag hade också velat vara med VIlle i almedaeln igår men vi kom ju med båten.

Kram på erPUBLICERAT: 2010-06-05, 10:29:25 | URL: http://bloggande.ninaruthstrom.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: